De Verfkampioen

De Verfkampioen is de grootste verfdiscounter in Nederland, met vele grote merken (muur)verf en benodigdheden. Wij bieden u A-kwaliteit verf tegen discountprijzen en dat is direct merkbaar in uw portemonnee!

De Verfkampioen heeft 7 vestigingen, in Eindhoven (2x), Helmond, Tilburg (2x), Waalwijk, Breda (genaamd De Verfkoning) en Utrecht.
De complete adresgegevens vindt u terug onder het kopje ‘Vestigingen’.

Bij De Verfkampioen treft u verf en lakken in vele soorten en kleuren, welke wij uit voorraad kunnen leveren. Indien uw gewenste kleur niet uit voorraad leverbaar is, kunnen wij deze eenvoudig voor u mengen. Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende moderne mengmachines. Hierdoor heeft u keuze uit ruim 100.000 kleuren, klaar terwijl u wacht! Er is dus eigenlijk een onbeperkte kleurenkeuze. Wij geven u een kleuradvies op maat, o.a. met behulp van de vele merken kleurenwaaiers. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken: in de praktijk blijkt dat de kleur uit een dergelijke waaier toch net even iets anders is dan uiteindelijk gewenst.

U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over de verfklus zelf en hoe deze het beste is aan te pakken. U bepaalt zelf welke kwaliteit voor u het meest geschikt is. Eén ding is zeker: of u een eenvoudig product kiest of juist een professionele kwaliteit, u bent bij De Verfkampioen altijd stukken voordeliger uit dan elders!