Tips & Advies

Kennis van producten en materiaal is essentieel. Daarom worden onze medewerkers regelmatig geschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit onderscheidt ons vergeleken bij bijvoorbeeld de reguliere bouwmarkt. Op ieder ‘verfvraagstuk’ heeft De Verfkampioen een specialistisch antwoord!

Er zijn diverse factoren die bijdragen aan het succesvol afronden van een verfklus. Daarom is het van belang om de juiste materialen te gebruiken. Het is tevens van belang dat er in de juiste volgorde wordt gewerkt. Dit klinkt eenvoudig, maar bijvoorbeeld een verkeerde (voor)behandeling kost onnodig veel tijd, energie en geld. Uiteindelijk resulteert dit in een teleurstellend resultaat.

Het is begrijpelijk dat u bij een aantal zaken niet stilstaat, daarom werkt De Verfkampioen met een zogenaamde ‘checklist’: van a tot z wordt u begeleidt met uw verfklus.  Met behulp van deze checklist bent u er ook van verzekerd dat u het juiste gereedschap gaat gebruiken. Hoe kiest u uit alle kwasten en rollers de juiste?

Als algemene regel kunnen we het volgende stellen:
  • Met 1 liter lak kunt u plm. 12m2 bewerken en
  • Met 1 liter latex of muurverf plm. 7m2.

Klik hier voor onze VERFENCYCLOPEDIE