Onze formule

Door als discounter te werken, kunnen wij professionele schildersbedrijven en particulieren het uiteindelijke voordeel bieden: topproducten tot 60% korting! Dit kunnen wij realiseren door met al onze vestigingen grote partijen groot in te kopen en onze kosten laag te houden. Bij ons treft u geen luxe en dure winkelinrichting: het draait bij ons om verfproducten en service. Vandaar dat u bij ons de producten in de winkel op pallets ziet staan. Wat is voor u belangrijker: de mooiste winkel, of de laagste prijs met een vakkundig advies?

Ditzelfde geldt voor alle benodigdheden. U kunt hierbij denken aan kwasten, rollers, tapes, ontvetters, schuurpapier, verfbakjes, afdekmateriaal enzovoort. Ook hiermee staan we voor u klaar met het beste advies voor uw verfklus.

Naast alle bekende verfmerken, bieden wij ook ons eigen merk ‘Hermes Vakverf’. Dit eigen merk is ontstaan vanuit onze jarenlange kennis en ervaring. Hermes Vakverf biedt u een topkwaliteit verf, maar dan voor een aantrekkelijke prijs.

Al onze vestigingen liggen aan de rand van de stad of net buiten het centrum. Zo zijn wij altijd makkelijk bereikbaar en kunt u bovendien gratis parkeren. Extra voordeel dus. Dat is wel net zo makkelijk met inladen en ook daarbij helpen we u graag!